over

Alle lagen fit

Privé houdt Marijn van den Oudenhoven zich bezig met gezondheid. Maar ook zakelijk staat ze voor fit. Omdat thuis en werk altijd hand-in-hand gaan. Al vóór de oprichting van Management Fit draagt ze bij aan gezondere en plezierige werkomstandigheden.


W erk is net topsport. Met die mentaliteit coachte ze bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar juristen. Met trainingen timemanagement om beter met hoge werkdruk om te gaan. Buiten werktijd wist Marijn ze aan het sporten te krijgen. Dat zorgde voor ontspanning en lege hoofden. Ze heeft zich verdiept in leiderschap en zich een leiderschapsstijl eigen gemaakt die professionals structuur en duidelijkheid en tegelijkertijd ruimte geeft voor eigen verantwoordelijkheid.

Eén medewerker efficiënter laten werken, een team naar een hoger plan of complete organisatie vooruit: Management Fit maakt alle lagen van uw organisatie graag gezonder. We verbinden. En maken uiteindelijk resultaten beter. Dat doen we actief, energiek, snel en gedreven. Met humor en diepgang.

 

Hoe meer mensen met plezier naar hun werk gaan, hoe beter de organisatie kan groeien en veranderen. Ik wil dat mensen gelukkig zijn in wat ze doen! - Marijn van den Oudenhoven

Bekijk het volledige profiel van Marijn van den Oudenhoven.